Carlos Napisano Listopad 17, 2024 Share Napisano Listopad 17, 2024 Cześć, zastanawia mnie, czy nagroda w postaci +10% wartości ataku za oddanie certyfikatów do biologa powinna być widoczna w statystykach postaci (pod klawiszem C lub X)? Po ukończeniu misji wzrosła statystyka szybkości ataku, natomiast pole atak/wartość ataku pozostało bez zmian. W jaki sposób ten bonus jest widoczny w grze? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burza02 Napisano Listopad 17, 2024 Share Napisano Listopad 17, 2024 Jest to % fizycznego ataku, czyli nie dodaje do skilli, tylko do hitów z buta i wierzchowca, podobnie chyba działa jak atak boga smoków, po prostu po skończeniu będziesz bić więcej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carlos Napisano Listopad 17, 2024 Autor Share Napisano Listopad 17, 2024 Tak, wiem że bonus dodaje atak fizyczny. Pytanie dotyczy tego, czy ten bonus widać w statystykach, gdyż: 1. Przed biologiem zakres ataku z buta z założoną bronią wynosił 786-849 i po oddaniu biologa nic się w tym zakresie nie zmieniło, 2. W statystykach pod "X" przed biologiem wartość ataku wynosiła 165 (100 za zestaw młodego wilka, 50 za oddanie matowych lodów do biologa, 15 z bonusu w zbrojce) - po oddaniu certyfikatów również ta wartość wynosi 165. Stąd zastanawiam się czy ten bonus jest gdzieś widoczny, bądź czy w wyniku jakiegoś buga nie otrzymałem tego bonusu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burza02 Napisano Listopad 17, 2024 Share Napisano Listopad 17, 2024 Podobnie to działa jak atak boga smoków więc stąd nie ma tego nigdzie, nawet w statystykach, np. wartość ataku x%, podobnie itemy z małżeństwa nie dodają statystyk pod x albo c, ale działają 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsaneMad Napisano Listopad 17, 2024 Share Napisano Listopad 17, 2024 Nie, nie ma tego w statystykach, to bonus opcjonalny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.